Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Prvo gostovanje tudi najbolj oddaljeno

objavljeno 20.10.2017, kategorija: člani

Ekipa Šentjurja bo v 3. kolu Lige Nova KBM gostovala pri Sixt Primorski. 

 

V koprski zasedbi, ki sodeluje tudi v 2. jadranski ligi, kot trener deluje Jurica Golemac, ki je našo člansko ekipo vodil v prejšnji sezoni, njen član pa je tudi Daniel Vujasinović, ki je prav tako v prejšnji sezoni nosil šentjurski dres. Na Obali si kruh služi tudi Tadej Ferme, ki je za naše prvo moštvo odigral kar sedem sezon.


Tekma se bo v dvorani Osnovne šole Koper začela ob 19.00, ogledati pa si jo bo moč tudi v neposrednem spletnem prenosu KZS (klik!).
  

Izjavi trenerjev
 

Jurica Golemac, trener Sixt Primorske: "Zame bo tekma s Šentjurjem posebna, saj sem tam kot glavni trener deloval v minuli sezoni in resnično sem se imel tam zelo dobro, s strokovnim štabom in upravo kluba smo se izjemno dobro ujeli. V soboto jim bom stal nasproti, zagotovo mi ni vseeno, a mi igramo na domačem parketu, to pa pomeni, da se moramo prikazati v najboljši možni luči. Po sredini tekmi z Borcem imamo dva dneva, da se regeneriramo in pripravimo na Šentjurčane, proti katerim seveda želimo nadaljevati naš niz zmag."

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Igramo proti zelo dobri ekipi, ki je suvereno odprla sezono in je odlično vodena. Na vseh pozicijah so dobro pokriti, zato nas čaka težko delo. Na Sixt Primorsko se pripravljamo kot na vse preostale ekipe. Ob pravi energiji in koncentraciji se lahko nadejamo dobrega rezultata."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.