Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vabljeni na prvo tekmo naše 18. prvoligaške sezone

objavljeno 13.10.2017, kategorija: člani

V soboto, 14. oktobra, se bo za šentjurske košarkarje začelo tudi tekmovanje v državnem prvenstvu. V hruševski dvorani bomo gostili ekipo Helios Suns iz Domžal. Tekma se bo začelo ob 19. uri.

 

Na njej bomo pozornost namenili tudi našemu nekdanjemu maserju Gregorju Zdolšku, ki je s člansko reprezentnaco osvojil zlato medaljo na evropskem članskem prvenstvu. Za zvočno kuliso bo dodatno poskrbel Pihalni orkester Šentjur.

 

Pred tekmo je na blagajni moč kupiti sezonske vstopnice po predprodajni ceni, prav tako je v veljavi spletna predprodaja.

 

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Rad bi se zahvalil klubu, saj nam je kljub temu, da Tajfun ni več glavni sponzor, omogočil normalne priprave na sezono. Res je, da smo še v sestavljanju ekipe, zato ne vemo točno, kaj pričakovati. V pripravljalnem obdobju smo v formi zelo nihali, ampak že v tem tednu smo prikazali boljšo igro, kar nas navdaja z optimizmom. Osredotočeni smo na državno prvenstvo in upamo na uvrstitev med najboljših osem ekip."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.