Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Upravni odbor z novim predsednikom

objavljeno 23.9.2017, kategorija: splošno

Sinoči se je v prostorih Gostišča Bohorč odvil redni občni zbor Košarkarskega kluba Šentjur, ki je bil obenem tudi volilni.

 

Delovno predsedstvo je vodil Jože Palčnik kot predsedujoči, sestavljali pa so ga še Iztok Špan, Dejan Fideršek in Andrej Pišek.

 

Udeleženci so sprejeli poročila vseh odborov in se seznanili s poslovanjem društva, ki je imelo v letu 2016 za 529 tisočakov odhodkov, povišana vsota pa je posledica angažmaja na mednarodnih prizoriščih. Vseeno je za 18 odstotkov manjša, kot je znašla v letu 2015, ko je klub osvojil naslov državnih prvakov. V letu 2017 je v načrtu za 320 tisoč evrov prihodkov oz. odhodkov.  Po vzoru drugih podobnih organizacij je bil sprejet klubski pravilnik, ki podrobneje opredeljuje nekatera medsebojna razmerja.

 

Izvoljeni so bili člani organov za novo mandatno obdobje. V upravnem odboru bodo sodelovali: Dušan Debenak (predsednik), Jože Artnak, Dejan Fideršek, Danilo Fras, Igor Jecl, Sandi Potočnik, Anton Selič in Milan Sebič. Dodatni dve mesti ima pravico imenovati upravni odbor. Za eno mesto so izrazili interes v navijaški skupini Šentjurski vitezi.

 

Članska ekipa bo poslej nastopala pod imenom Košarkarski klub Šentjur, mlajše selekcije pa kot KK Šentjur Tajfun.

 

Vodstvo kluba se je dosedanjemu predsedniku, Iztoku Španu, zahvalilo za dosedanje delo in vlaganje podjetja Tajfun v razvoj šentjurske košarke.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.