Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vabljeni na dan ženske košarke

objavljeno 19.9.2017, kategorija: splošno

 

V okviru evropskega tedna športa bomo v soboto, 23. 9. 2017, ob 15.00, v Športni dvorani Hruševec Šentjur organizirali prireditev, ki smo jo poimenovali Ženska košarka v Šentjur.


Na prireditvi, ki bo namenjena nežnejšemu spolu, bomo predstavili žensko košarko, kjer bodo dekleta in mame s klubskimi trenerji in trenerkami opravile vodeno vadbo košarko, predstavili bomo tudi zgodovino ženske košarke v Šentjurju (ženski klub, uspehi, …). 

Na koncu prireditve bodo dekleta (bivše košarkarice) odirale še revijalno tekmo. Po njej sledi še druženje košarkaric v avli dvorane. 

Spored: 
15.00 – predstavitev košarke za dekleta, vadba deklet in staršev s klubskimi trenerji,
16.30 – predstavitev zgodovine ženske košarke v Šentjurju,
17.00 – tekma bivših košarkaric,
18.00 – zaključek in neformalno druženje.

Glede na uspehe ženske košarke v preteklosti želimo s tem dogodkom povečati zanimanje javnosti in ponovno obuditi žensko košarko v Šentjurju.

 

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.