Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Tri nekdanji igralci na spisku Igorja Kokoškova

objavljeno 6.6.2017, kategorija: člani

Moško člansko reprezentanco letos ob koncu avgusta in v septembru čaka nastop na evropskem prvenstvu, prvi del pa bo Slovenija igrala na Finskem. Selektor Igor Kokoškov je predstavil imena 29 kandidatov za nastop na evropskem prvenstvu, med njimi pa so tudi naši nekdanji igralci.

 

Tomaž Bolčina je z našo ekipo igral v sezoni 2015/16, ko smo sodelovali tudi v jadranski ligi, zadnjo sezono pa je 23-letni Primorec zaključil pri prejšnjesezonskih prvakih v Domžalah.
 

25-letni Tadej Ferme je v Šentjurju preživel pol ducata sezon, nazadnje 2012/13 in bil kot član našega kolektiva tudi član mlajših reprezentanc, letos pa je z Rogaško po dveh letih znova zaigral v finalu državnega prvenstva.


Na selektorjevem spisku se je znašel tudi rojeni Šentjurčan Luka Lapornik, za katerim je prva sezona v najmočnejšem državnem prvenstvu stare celine, pri Joventudu iz Badalone. V matičnem klubu je 28-letni Bezovčan nazadnje igral v sezoni 2009/10.
 

S pripravami na nastop na evropskem prvenstvu, ki se bo začelo 31. avgusta, bo slovenska reprezentanca začela 19. julija. Nasprotniki naše reprezentance v skupini A so Poljska, Finska, Grčija, Islandija in Francija. Z reprezentanco bo znova tudi maser Gregor Zdolšek.

 

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.