Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Predstavili novega trenerja članske ekipe

objavljeno 26.5.2017, kategorija: člani

Za Košarkarski klub Tajfun bo prihodnja sezona 18. zaporedna v prvoligaški konkurenci, s čimer je eden od klubov z najdaljšo tovrstno kontinuiteto. Člansko ekipo bo v prihodnje vodil Andrej Žakelj, ki je s klubom sklenil večletno pogodbo.

 

Na današnji predstavitvi novega vodje stroke je športni direktor Dejan Fideršek dejal, da so v klubu zadovoljni, da so za sodelovanje pridobili mladega in ambicioznega slovenskega trenerja. Glede igralskega kadra je povedal, da bodo s šentjursko ekipo v prihodnji sezoni ostali Žiga Debelak, Amar Ejup, Tomaž Jereb, Matic Maček in Mirza Sarajlija. Še vedno tečejo pogajanja za Jako Brodnikom, Žigo Fifoltom in Danielom Vujasinovićem. V teh dneh se novi trener na treningih spoznava z ekipo in preizkuša morebitne okrepitve.

 

38-letni strokovnjak je v prejšnji sezoni vodil KK Terme Olimia Podčetrtek, poleg domačih pa ima tudi že izkušnje iz tujine. Pred trenersko potjo je bil dobro desetletje aktiven kot košarkar na prvoligaških prizoriščih. "Vesel sem, da sem dobil priložnost pri klubu, ki se lahko pohvali s trofejo državnih in superpokalnih prvakov. Že nekaj časa sem tu na Kozjanskem, kjer se dobro počutim in ne vem zakaj se to ne bi nadaljevalo. Dogovorili smo se za malo daljše sodelovanje, da ne gledamo samo iz danes na jutri, ampak na malo daljši rok. Moj cilj je, da vključim čim več domačih igralcev iz tega okolja in da sodelujemo s čim več slovenskimi igralci," je ob svojem prvem nastopu strnil Postojnčan.
 

Dodajmo, da je Boštjan Kočar predstavil delo v mlajših klubskih kategorijah, kakor tudi v klubski šoli košarke. Več o tej temi bomo objavili v bližnji prihodnosti.

 
Na sliki z leve: trener Boštjan Kočar, sodelavec za odnose z javnostmi Bogdan Rahten, trener Andrej Žakelj in športni direktor Dejan Fideršek.

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.