Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Utrinki z revijalne tekme med vladniki in župansko-podjetniško ekipo savinjske regije

objavljeno 10.5.2017, kategorija: splošno

Hruševska dvorana je bila v okviru obiska Vlade Republike Slovenije na območju savinjske regije sinoči priča prijateljskem košarkarskem srečanju med zasedbo, ki ji jo je vodil predsednik Miro Cerar, in vrsto županov in podjetnikov, ki jo je zbral domači župan Marko Diaci, ki je priložnost izkoristil tudi za predstavitev projekta prenove in rekonstrukcije omenjenega športnega objekta.

 
V vsaki ekipi sta nastopila tudi po dva gosta, občinstvo, ki je lepo zapolnilo tribune, pa je videlo srečanje z rezultatsko zanimivo končnico, s 65:62 pa so bili boljši gostitelji. Pri vladnikih je bil s 14 točkami najboljši strelec Dušan Hauptman, pri župansko-podjetniškem moštvu pa Miran Šrot.

 

Vlada Republike Slovenije: Miro Cerar (predsednik), Dušan Hauptman (inšpektorat za šport), Kamal Izidor Shaker (poslanec SMC), Bojan Suvorov (urad za kohezijsko politiko), Peter Pogačar (državni sekretar na MDDSZ), Stane Baloh (urad za narodnosti), Marko Milić (nekdanji košarkarski reprezentant), Brane Zorman (poslanec SMC), Andrej Krček (agencija za kakovost v visokem šolstvu), Igor Pučko (ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport), Zdravko Počivalšek (minister za gospodarstvo), Jure Leben (državni sekretar na Ministrstvu za infrastrukturo) in Rašo Nesterović (generalni sekretar košarkarske zveze).
 

Župani in podjetniki savinjske regije: Miran Jurkošek (župan Štor), Branko Kidrič (župan Rogaške Slatine), Marko Cvetko (Cinkarna Celje), Robi Ribežl (KK Šentjur), Jurica Golemac (nekdanji košarkarski reprezentant), Miran Šrot (Emo orodjarna, Celje), Miha Zagoričnik (soboslikarstvo in druge storitve s.p., Prebold), Marko Diaci (župan Šentjurja), Hugo Bosio (Bosio, Celje), Peter Misja (župan Podčetrtka) in Boštjan Gorjup (BSH hišni aparati, Nazarje).

Tekmo so popestrili: Pihalni orkester Šentjur, plesalke iz OŠ Hruševec Šentjur in navijaška skupina Šentjurski vitezi.

 

Fotogalerija (klik!)

 

*foto: Kvirina Martina Zupanc

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.