Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Za konec še v Koper

objavljeno 28.4.2017, kategorija: člani

V zadnjem kolu Lige Nova KBM za obstanek bo Tajfun v soboto, 29. aprila, gostoval pri KK Sixt Primorska. Tekma se bo v dvorani OŠ Koper začela ob 18.00.

 

Ne glede na končni izid bo šentjurski kolektiv končal na drugem mestu skupine oz. skupno na osmem v državnem prvenstvu.

 

Aleksander Sekulič, trener Sixt Primorske: "Na zadnji tekmi sezone pri nas ne bo manjkalo motiva, čeprav smo prepričljivo prvi v Ligi za obstanek. Fantje dokazujejo, da imajo pravi karakter in odnos do kluba, saj na vsaki tekmi dajo vse od sebe, nekateri kljub poškodbam. Dodatni motiv za igralce bo dejstvo, da se bodo v živo predstavili novemu trenerju Sixt Primorske za naslednjo sezono. Pričakujem zanimivo in poučno tekmo proti tekmecu, ki ima veliko izkušenj. Vsi v ekipi se bomo lahko marsikaj naučili. V čast nam je, da smo kot novinec v ligi uspeli doseči boljšo uvrstitev od Tajfuna, ki je zadnja leta krojil vrh slovenske košarke."

 
Jurica Golemac, trener Tajfuna:
"Pred nami je zadnja tekma v tej sezoni. Rezultat srečanja ne bo vpliva na položaj na lestvici. Kljub temu bomo dali bomo vse od sebe. Upam, da se nihče ne poškoduje."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.