Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Bo v četrto le šlo?

objavljeno 24.4.2017, kategorija: člani

V sredo, 26. aprila, bodo košarkarji Tajfuna ob 19.00 začeli zadnjo domačo tekmo v aktualni sezoni. Na drugi strani bodo stali člani KK Šenčur Gorenjska gradbena družba, ki so bili v vseh treh tekmah v tej sezoni uspešnejši.

 

 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Čaka nas zadnja domača tekma v tej sezoni. Našim navijačem se želimo z zmago oddolžiti za fantastično podporo, ki smo je bili deležni tekom sezone. Zavedamo se, da bo to izredno pomemben obračun za Šenčur, vendar se s tem ne obremenjujemo in želimo zadnjo domačo tekmo v sezoni zaključiti z zmago."
 

Gregor Vodenik, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Če se želimo enakovredno kosati z nasprotnikom, ki igra popolnoma sproščeno pred domačo publiko, moramo razmišljati, da na tem srečanju nimamo česa izgubiti. V kolikor pa bomo napadali tako kot znamo, lahko veliko dobimo."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.