Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Še zadnjič na Gorenjsko

objavljeno 21.4.2017, kategorija: člani

V soboto, 22. aprila, bo ekipa Tajfuna v okviru 8. kola Lige Nova KBM za obstanek gostovala pri KK LTH Castings v Škofji Loki. Tekma se bo v tamkajšnji športni dvorani Poden začela ob 20.00.

 

Rade Mijanović, trener LTH Castings: "Sezona 2016/2017 se za našo ekipo približuje koncu. Pred nami je še zadnja tekma na domačem igrišču proti kakovostni ekipi Tajfuna. Kot vse dosedanje tekme bomo tudi to odigrali maksimalno zavzeto."
 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Pred nami je srečanje, ki nima rezultatskega pomena. Verjamem, da bodo moji fantje vse tekme do konca sezone odigrali profesionalno. Tokrat nas čaka tekma proti zelo dobri ekipi LTH Castings, ki igra iz tekme v tekmo boljše. To se je pokazalo tudi na zadnjem njihovem srečanju proti Šenčurju. Pričakujem, da nas v Škofji Loki čaka težka tekma."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.