Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Po tednu premora h godlarjem*

objavljeno 4.4.2017, kategorija: člani

V 4. kolu Lige Nova KBM za obstanek bodo košarkarji Tajfuna v sredo, 5. aprila, ob 19.00 začeli tekmo pri KK Šenčur Gorenjska gradbena družba.

 

Ekipi imata na lestvici trenutno identičen izkupiček z devetimi zmagami, Šenčurjani pa so bili v rednem delu sezone obakrat tesno boljši od Šentjurčanov.

 

Gregor Vodenik, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Ne gledamo nazaj na tri zaporedne zmage, prav tako vnaprej ne delamo računov brez krčmarja. Osredotočeni smo le na naslednjo tekmo, po kateri bo v Ligi za obstanek le še ena neporažena ekipa. Naš cilj je, da bo to Šenčur Gorenjska gradbena družba."
 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Igramo proti zelo izkušeni ekipi, ki se je pred Ligo za obstanek okrepila z nekaj novimi košarkarji. Tekma, ki jo bomo odigrali v polni postavi, ne bo lahka. Pričakujem zelo zanimivo srečanje."
 

*Šenčurska godla je juha z ostanki mase za krvavice, v katero se dodatno še zakuha riž, da pride precej gosto in zabeli z ocvirki. Svežo nasoljeno svinjsko kri shranijo v kozarcih in jo izdatno začinijo z meto, marionom in česnom. Vanjo zakuhajo proseno kašo in vse to zabelijo z ocvirki.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.