Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Po tednu premora h godlarjem*

objavljeno 4.4.2017, kategorija: člani

V 4. kolu Lige Nova KBM za obstanek bodo košarkarji Tajfuna v sredo, 5. aprila, ob 19.00 začeli tekmo pri KK Šenčur Gorenjska gradbena družba.

 

Ekipi imata na lestvici trenutno identičen izkupiček z devetimi zmagami, Šenčurjani pa so bili v rednem delu sezone obakrat tesno boljši od Šentjurčanov.

 

Gregor Vodenik, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Ne gledamo nazaj na tri zaporedne zmage, prav tako vnaprej ne delamo računov brez krčmarja. Osredotočeni smo le na naslednjo tekmo, po kateri bo v Ligi za obstanek le še ena neporažena ekipa. Naš cilj je, da bo to Šenčur Gorenjska gradbena družba."
 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Igramo proti zelo izkušeni ekipi, ki se je pred Ligo za obstanek okrepila z nekaj novimi košarkarji. Tekma, ki jo bomo odigrali v polni postavi, ne bo lahka. Pričakujem zelo zanimivo srečanje."
 

*Šenčurska godla je juha z ostanki mase za krvavice, v katero se dodatno še zakuha riž, da pride precej gosto in zabeli z ocvirki. Svežo nasoljeno svinjsko kri shranijo v kozarcih in jo izdatno začinijo z meto, marionom in česnom. Vanjo zakuhajo proseno kašo in vse to zabelijo z ocvirki.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.