Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Nekateri posamezniki zelo visoko v statističnih kategorijah prvega dela

objavljeno 21.3.2017, kategorija: člani

Pred začetkom drugega dela državnega prvenstva, kjer bo Tajfun sodeloval v Ligi Nova KBM za obstanek, potegnimo črto pod statističnimi dosežki najboljših posameznikov.

 

V najkoristnejšo peterko prvega dela se je s statističnim indeksom 16,9 uvrstil Daniel Vujasinović, ki je povprečno dosegal 11 točk ob 8,6 podajah in 1,8 pridobljene žoge na tekmo. V elementu podaj je Vujo prepričljivo najbolj uspešen posameznik tekmovanja. Pri osebnih napakah nad igralcem je naš organizator igre četrti, nasprotniki pa so ga na tekmo nepravilno zaustavili 4,6-krat. Vujo je bil 4. tudi v elementu pridobljenih žog - 1,75.


Najboljši strelec ekipe je Malcolm Grant, ki je povprečno vpisal 12 točk, ob 47,2 % izkoristku meta za tri točke, kar je najboljši odstotek v ligi.


Zelo visoko, na 4. mesto, se je v elementu ujetih žog uvrstil Khaliq Spicer s 7,7 skoka na tekmo. Liq je bil z indeksom 15,2 tudi zelo blizu prvi peterki tekmovanja, saj je zasedel 7. mesto. Z 1,81 blokade je bil ameriški center daleč najboljši bloker lige.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.