Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Nekateri posamezniki zelo visoko v statističnih kategorijah prvega dela

objavljeno 21.3.2017, kategorija: člani

Pred začetkom drugega dela državnega prvenstva, kjer bo Tajfun sodeloval v Ligi Nova KBM za obstanek, potegnimo črto pod statističnimi dosežki najboljših posameznikov.

 

V najkoristnejšo peterko prvega dela se je s statističnim indeksom 16,9 uvrstil Daniel Vujasinović, ki je povprečno dosegal 11 točk ob 8,6 podajah in 1,8 pridobljene žoge na tekmo. V elementu podaj je Vujo prepričljivo najbolj uspešen posameznik tekmovanja. Pri osebnih napakah nad igralcem je naš organizator igre četrti, nasprotniki pa so ga na tekmo nepravilno zaustavili 4,6-krat. Vujo je bil 4. tudi v elementu pridobljenih žog - 1,75.


Najboljši strelec ekipe je Malcolm Grant, ki je povprečno vpisal 12 točk, ob 47,2 % izkoristku meta za tri točke, kar je najboljši odstotek v ligi.


Zelo visoko, na 4. mesto, se je v elementu ujetih žog uvrstil Khaliq Spicer s 7,7 skoka na tekmo. Liq je bil z indeksom 15,2 tudi zelo blizu prvi peterki tekmovanja, saj je zasedel 7. mesto. Z 1,81 blokade je bil ameriški center daleč najboljši bloker lige.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.