Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V sredo tekma za obstanek s sosedi in neposrednimi tekmeci obenem

objavljeno 21.3.2017, kategorija: člani

V sredo, 22. marca, se bo začel sklop 10 tekem v Ligi Nova KBM za obstanek. Ekipa Tajfuna jo bo ob 19.00 v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur začela s KK Terme Olimia Podčetrtek.

 
Ekipa iz sosednje občine je naše fante v Hruševcu nazadnje ugnala in si s tem izboljšala izhodišče pred drugo fazo tekmovanja, kjer bo zaradi izenačenosti dela ekip pomembna prav vsaka zmaga, v poštev pa bi lahko prišel tudi koš količnik.

 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Začenja se drugi del sezone in prav vsaka tekma bo pomembna. Vsekakor nas v sredo čaka resen nasprotnik, proti kateremu smo pred dvema tednoma izgubili. Dobro smo trenirali in pripravljeni smo, da obranimo domači parket ter odigramo boljše kot na prejšnji medsebojni tekmi."
 

Andrej Žakelj, trener Term Olimia Podčetrtka: "Čaka nas še deset tekem, v katerih ni prostora za napake. Ekipa je maksimalno osredotočena na Ligo za obstanek ter na prvo srečanje proti Tajfunu. Tokrat nas čaka povsem drugačna tekma kot je bila zadnja. Treniramo dobro in upam, da bomo tudi Ligo za obstanek začeli po naših željah."

 

Lestvica Lige Nova KBM za obstanek (zmage/porazi, točke):
1. Sixt Primorska 9/1 19
2. Tajfun 6/4 16
3. Šenčur Gorenjska gradbena družba 6/4 16
4. Terme Olimia Podčetrtek 5/5 15
5. LTH Castings 3/7 13
6. Portorož 1/9 11

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.