Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

S Podčetrtani se začenja tris dvojno pomembnih srečanj

objavljeno 5.3.2017, kategorija: člani

V tekmi 20. od 22 kol Lige Nova KBM se bo v ponedeljek, 6. marca, ob 18.45, šentjurski Tajfun pomeril s sosedi iz Podčetrtka. Dvoboj je pomemben v boju za obstanek, saj bo zadnjih šest ekip v drugi del tekmovanja preneslo le izkupiček medsebojnih srečanj.

 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Lokalni derbiji so vselej zanimivi. Mi smo v zadnjih dneh dobro trenirali. Prepričan sem, da bo tekma izenačena vse do končnice."
 

Andrej Žakelj, trener Term Olimia Podčetrtka: "Zopet nas čaka pomembna tekma proti konkurentom, poleg tega pa gre še za lokalni derbi. Na tekmo se pripravljamo kot na vsako drugo. Pričakujem ustrezno motivacijo in verjamem, da dokler se bomo držali dogovorov, lahko upamo na dober rezultat."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.