Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V soboto pri Slatinčanih

objavljeno 20.1.2017, kategorija: člani

V soboto, 21. januarja, je v okviru 15. kola Lige Nova KBM na vrsti gostovanje pri Rogaški. Tekma se bo začela ob 19.00, tamkajšnja zasedba pa na lestvici trenutno zaseda četrti položaj.

 
Damjan Novaković
, trener Rogaške: "Tekme med Rogaško in Tajfunom so načeloma zelo zanimive in pritegnejo veliko število gledalcev. Verjamem, da bo tudi tokrat tako. Naš plan je zmaga, zavedamo pa se, da nas čaka težka tekma. Vse se mora začeti z dobro igro v obrambi in maksimalno zbranostjo."

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Čaka nas lokalni derbi, ki je za nas nov izziv. Rogaška v zadnjem času igra konstantno in nabira zmage. Tudi mi smo v dobri formi, čeprav nas pestijo poškodbe. V tem tednu smo trenirali dobro in naredili bomo vse, da v Rogaški Slatini pripravimo presenečenje."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.