Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Kdo bo srečnejši v petek, trinajstega?

objavljeno 12.1.2017, kategorija: člani

V drugi tekmi 14. kola Lige Nova KBM bo Tajfun v petek, 13. januarja, ob 18.45 začel domače srečanje z vodilnim Zlatorogom.

 

Laščani so na prvem srečanju visoko slavili. V okviru pokalnega tekmovanja sta obe ekipi vpisali zmago v gosteh, Šentjurčani pa so bili prvi, ki so v tej sezoni ugnali varovance Aleša Pipana v Treh lilijah.
 

Jurica Golemac, Tajfun: "V Šentjur prihaja vodilna ekipa Lige Nova KBM. Žal smo imeli v tem tednu precej težav z boleznimi in poškodbami, a upam, da se bomo vseeno z Zlatorogom pomerili v čim bolj popolni zasedbi. Želimo si prikazati dobro predstavo, hkrati pa upamo, da se bo v naši dvorani znova zbralo čim večje število gledalcev."
 

Aleš Pipan, Zlatorog: "Pred nami je gostovanje v Šentjurju, ki vedno velja za neugoden teren, poleg tega pa tamkajšnja ekipa pod novim vodstvom iz tekme v tekmo stopnjuje pripravljenost. V tej sezoni smo se s Tajfunom pomerili že trikrat. Tudi tokrat se bomo na tekmece pripravili po najboljših močeh."

 

Na petkovi tekmi se med polčasom obeta zabavna nagradna igra s strani Košarkarske zveze Slovenije.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.