Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Kdo bo srečnejši v petek, trinajstega?

objavljeno 12.1.2017, kategorija: člani

V drugi tekmi 14. kola Lige Nova KBM bo Tajfun v petek, 13. januarja, ob 18.45 začel domače srečanje z vodilnim Zlatorogom.

 

Laščani so na prvem srečanju visoko slavili. V okviru pokalnega tekmovanja sta obe ekipi vpisali zmago v gosteh, Šentjurčani pa so bili prvi, ki so v tej sezoni ugnali varovance Aleša Pipana v Treh lilijah.
 

Jurica Golemac, Tajfun: "V Šentjur prihaja vodilna ekipa Lige Nova KBM. Žal smo imeli v tem tednu precej težav z boleznimi in poškodbami, a upam, da se bomo vseeno z Zlatorogom pomerili v čim bolj popolni zasedbi. Želimo si prikazati dobro predstavo, hkrati pa upamo, da se bo v naši dvorani znova zbralo čim večje število gledalcev."
 

Aleš Pipan, Zlatorog: "Pred nami je gostovanje v Šentjurju, ki vedno velja za neugoden teren, poleg tega pa tamkajšnja ekipa pod novim vodstvom iz tekme v tekmo stopnjuje pripravljenost. V tej sezoni smo se s Tajfunom pomerili že trikrat. Tudi tokrat se bomo na tekmece pripravili po najboljših močeh."

 

Na petkovi tekmi se med polčasom obeta zabavna nagradna igra s strani Košarkarske zveze Slovenije.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.