Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V nedeljo na prvo letošnjo tekmo

objavljeno 6.1.2017, kategorija: člani

Ekipa Tajfuna se bo v nedeljo, 8. janurja, podala v Koper, kjer bo odigrala prvo srečanje v letu 2017. Tekma se bo v dvorani Osnovne šole Koper, ki se nahaja ob dvorani Bonifika, začela ob 17. uri.

 

Aleksander Sekulić, Sixt Primorska: "Tajfun po jesenskih kadrovskih menjavah igra bolje, je precej bolj nevaren tekmec, ki je premagal tako Krko kot tudi Zlatorog iz Laškega. Pričakujemo zanimivo srečanje, v katerem želimo ubraniti prednost domačega terena."

Jurica Golemac, Tajfun: "Čaka nas nov izziv, tokrat pa igramo proti moštvu, ki spada med najboljše v tej sezoni. Sixt Primorska igra atraktivno in napadalno košarko, so zelo nepredvidljivi, kar so letos že večkrat dokazali. Mi smo imeli v teh dneh nekaj težav, a verjamem, da bomo v vsakem primeru pokazali borbeno predstavo, s katero bomo imeli možnost za nadaljevanje serije dobrih tekem."

 

Na prvem medsebojnem srečanju v tej sezoni se je tekma po podaljšku končala v korist Sixt Primorske.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.