Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

V nedeljo na prvo letošnjo tekmo

objavljeno 6.1.2017, kategorija: člani

Ekipa Tajfuna se bo v nedeljo, 8. janurja, podala v Koper, kjer bo odigrala prvo srečanje v letu 2017. Tekma se bo v dvorani Osnovne šole Koper, ki se nahaja ob dvorani Bonifika, začela ob 17. uri.

 

Aleksander Sekulić, Sixt Primorska: "Tajfun po jesenskih kadrovskih menjavah igra bolje, je precej bolj nevaren tekmec, ki je premagal tako Krko kot tudi Zlatorog iz Laškega. Pričakujemo zanimivo srečanje, v katerem želimo ubraniti prednost domačega terena."

Jurica Golemac, Tajfun: "Čaka nas nov izziv, tokrat pa igramo proti moštvu, ki spada med najboljše v tej sezoni. Sixt Primorska igra atraktivno in napadalno košarko, so zelo nepredvidljivi, kar so letos že večkrat dokazali. Mi smo imeli v teh dneh nekaj težav, a verjamem, da bomo v vsakem primeru pokazali borbeno predstavo, s katero bomo imeli možnost za nadaljevanje serije dobrih tekem."

 

Na prvem medsebojnem srečanju v tej sezoni se je tekma po podaljšku končala v korist Sixt Primorske.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.