Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V ponedeljek zadnja domača tekma

objavljeno 11.12.2016, kategorija: člani

Tekma z ekipo Portoroža bo zadnja domača tekma v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur v tem koledarskem letu. Tajfunovi košarkarji se bodo z najbolj oddaljeno ekipo sestali v ponedeljek, 12. decembra, tekma pa se bo začela ob 18.45.

 

Gostujoča zasedba je v tej sezoni doslej dosegla eno zmago v Ligi Nova KBM, in sicer proti zasedbi iz Podčetrtka.

 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Pred nami je zelo pomembna tekma. Čaka nas nevarno in mlado moštvo, ki igra zelo agresivno. Nismo imeli veliko časa, da se pripravimo na to srečanje. Pomembno je, da smo zdravi in da bomo naredili vse, da osvojimo novi dve točki."
 

Konstantin Subotić, trener Portoroža: "Dan pred tekmo ne vemo v kakšni postavi bomo nastopili na zahtevnem gostovanju v Šentjurju. Domača ekipa je okrepljena in je v svoji dvorani favorit tega srečanja. Naša naloga je, da se pokažemo v čim boljši luči ter prikažemo več kot smo prikazali na preteklem srečanju. Naša želja je, da se čim dlje upiramo Tajfunu in tekmo končamo bolj zadovoljni kot smo bili po prejšnji na Polzeli."
 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.