Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V Podčetrtku v nedeljo za točke državnega prvenstva

objavljeno 3.12.2016, kategorija: člani

V okviru 9. kola Lige Nova KBM bo Tajfun v nedeljo, 4. decembra, gostoval pri Termah Olimia Podčetrtek, s katerimi so se naši košarkarji pred kratkim pomerili v dveh pokalnih srečanjih. Tekma se bo začela ob 17.00.


Boris Zrinski
, Terme Olimia Podčetrtek: "Po obeh pokalnih obračunih se bomo s Tajfunom, ki je sicer v zadnjem obdobju nekoliko spremenil ekipo, tokrat pomerili še v Ligi Nova KBM. Pričakujemo napeto tekmo, a sem prepričan, da bomo naredili vse, da bi točki ostali doma."
 

Jurica Golemac, Tajfun: "Gre za pomembno tekmo za obe moštvi. S Termami Olimia Podčetrtek se bomo srečali že tretjič v tem kratkem času, tako da se oboji dobro poznamo. Vsekakor bomo dali vse od sebe, hkrati pa upam, da nam bo uspelo priti do zmage."

 

Vabljeni na dobrih 25 kilometrov oddaljeno gostovanje, tekmo pa si lahko ogledate tudi v živo preko spodnje povezave.

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.