Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Bomo po nepotrebnem igrali tekme v strnjenem ritmu?

objavljeno 27.11.2016, kategorija: člani

Četrtkov žreb 4. kroga Pokala Spar je Tajfunu za nasprotnika prinesel ekipo Zlatoroga, sprva pa je bil za datum prve tekme določen torek, 29. novembra.

 
Ker ima naša ekipa dan prej in dan kasneje že davno potrjeni tekmi (v ponedeljek – datum določila KZS zaradi TV prenosa - v okviru Lige Nova KBM gostimo Hopse, v sredo v okviru Pokala Sixt Alpe Adria gostujemo v Kapfenbergu), smo na to odločitev podali ugovor. Ostalim ekipam je KZS delegirala prve tekme 6. decembra.

Sedaj naj bi bili skupaj z Zlatorogom edini, ki bi morali tekmi odigrati v razmiku štirih dni, 10. (sobota) in 14. decembra (sreda). V tej luči bi 12. decembra (ponedeljek) in 17. decembra (sobota) igrali še tekmi državnega prvenstva, torej v osmih dneh štiri tekme v tekmovanjih, ki jih organizira in delegira KZS. Takšnega tempa tekem pod domačim okriljem nima nobena ekipa, zato temu znova ugovarjamo. Med drugim je pred prazniki na razpolago še dovolj igralnih terminov. Dodajamo, da sta tekmi enega tekmovalnega para v pokalnem tekmovanju v razmiku 14 dni, 6. in 20. decembra.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.