Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Začenja se sklop ponedeljkovih tekem

objavljeno 27.11.2016, kategorija: člani

Tekme 8. kola v Ligi Nova KBM se bodo sklenile v ponedeljek, 28. novembra, ko bo ob 18.45 v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur Tajfun gostil polzelske Hopse.

 

Ponedeljkov termin je posledica prilagajanja razporedov tekem televizijskim terminov, čemur se mora podrejati tudi naš klub, ki bo v prihodnjem obdobju odigral največ tekem ravno na ponedeljek. Trenutno so po tekmi s Hopsi za ponedeljek predvideni naslednji trije domači termini, pri klubu pa si prizadevamo, da na ugodnejši datum preložimo tekmo, ki bi jo z državnimi prvaki morali igrati 26. decembra.

 

Vseeno vas vabimo, da pridete naše fante podpreti v živo! Polzelska ekipa je odlično začela sezono in v sedmih tekmah zbrala kar pet zmag, oba njihova poraza (Union Olimpija, Krka) pa sta bila tesna. Moštvo se je nedavno okrepilo z ameriškim centrom Stephenom Hurtom (211 cm), pri gostih pa je v ekipi tudi Ivan Držić, ki je za naš klub do letošnje jeseni odigral kar šest sezon. 

 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Ekipa Polzele se nahaja v zgornjem delu lestvice in v tej sezoni igra odlično, zato smo pred srečanjem zelo motivirani. Pred domačim občinstvom bomo odigrali po najboljših močeh. Naredili bomo vse, da dosežemo dober rezultat."

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzele: "Ekipa Tajfuna se je od začetka sezone zelo okrepila. Poleg tega igrajo pred domačimi gledalci, pred katerimi se bodo želeli predstaviti v najboljši luči, zato pričakujem borbeno tekmo. Obema ekipama zmaga prinaša zelo veliko."

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.