Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Začenja se sklop ponedeljkovih tekem

objavljeno 27.11.2016, kategorija: člani

Tekme 8. kola v Ligi Nova KBM se bodo sklenile v ponedeljek, 28. novembra, ko bo ob 18.45 v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur Tajfun gostil polzelske Hopse.

 

Ponedeljkov termin je posledica prilagajanja razporedov tekem televizijskim terminov, čemur se mora podrejati tudi naš klub, ki bo v prihodnjem obdobju odigral največ tekem ravno na ponedeljek. Trenutno so po tekmi s Hopsi za ponedeljek predvideni naslednji trije domači termini, pri klubu pa si prizadevamo, da na ugodnejši datum preložimo tekmo, ki bi jo z državnimi prvaki morali igrati 26. decembra.

 

Vseeno vas vabimo, da pridete naše fante podpreti v živo! Polzelska ekipa je odlično začela sezono in v sedmih tekmah zbrala kar pet zmag, oba njihova poraza (Union Olimpija, Krka) pa sta bila tesna. Moštvo se je nedavno okrepilo z ameriškim centrom Stephenom Hurtom (211 cm), pri gostih pa je v ekipi tudi Ivan Držić, ki je za naš klub do letošnje jeseni odigral kar šest sezon. 

 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Ekipa Polzele se nahaja v zgornjem delu lestvice in v tej sezoni igra odlično, zato smo pred srečanjem zelo motivirani. Pred domačim občinstvom bomo odigrali po najboljših močeh. Naredili bomo vse, da dosežemo dober rezultat."

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzele: "Ekipa Tajfuna se je od začetka sezone zelo okrepila. Poleg tega igrajo pred domačimi gledalci, pred katerimi se bodo želeli predstaviti v najboljši luči, zato pričakujem borbeno tekmo. Obema ekipama zmaga prinaša zelo veliko."

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.