Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V pokalu znova edini s prvoligašem

objavljeno 24.11.2016, kategorija: člani

Na Košarkarski zvezi Slovenije so opravili žreb 4. kroga Pokala Spar. Tako kot v prejšnjem krogu, ko je bil Tajfun edini prvoligaš, ki se je moral pomeriti z ekipo iz Lige Nova KBM, je ples kroglic tudi tokrat našim košarkarjem namenil nasprotnika iz te konkurence. Za nameček gre znova za edini prvoligaški par.


Prav tako bo tudi tokrat nasprotnik iz sosednje občine, in sicer laški Zlatorog, ki je trenutno na vrhu prvoligaške razpredelnice. 

KZS je sicr najavila, da bo prvo srečanje v Šentjurju, v torek, 29. novembra, vendar so pozabili, da imamo dan prej, v ponedeljek, 28. novemba, zaradi TV prenosa predelegirano tekmo s polzelskimi Hopsi, dan kasneje pa gostovanje v okviru Pokala Sixt Alpe Jadran v avstrijskem Kapfenbergu. O dokončnem terminu bomo poročali. 


<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.