Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

S Krko v sredo tudi z Jako

objavljeno 8.11.2016, kategorija: člani

Na jutrišnji tekmi z novomeško Krko, ki se bo začela 20.00, bo za ekipo Tajfuna igral tudi Jaka Brodnik.


203 centimetre visoki 24-letnik je nazadnje igral na Švedskem, v Sloveniji pa je igral pri ljubljanski Olimpiji in Zlatorogu, kjer je začel s člansko kariero.

 

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "V Šentjur prihaja Krka, ki je absolutni favorit tega srečanja. Naše moštvo je močenje za Jako Brodnika. Od svoje ekipe pričakujem, da pokaže boljšo in agresivnejšo igro kot doslej."
 

Dejan Mihevc, trener Krke: "Menim, da je Tajfun, kljub trenutnemu stanju na lestvici, tudi letos sestavil dobro moštvo, ki so ga v zadnjem tednu še dodatno močno okrepili. V njihovi postavi je kar nekaj igralcev z izjemnimi kakovostmi. Zato nas čaka težka tekma, v kateri bo ključno, da bomo igrali odgovorno in v obrambi vseskozi osredotočeno."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.