Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred petkovo tekmo z Rogaško

objavljeno 27.10.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna bodo tekmo 4. kola Lige Nova KBM igrali že v petek, ko bodo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur ob 18.45 začeli srečanje z Rogaško. 
 

 
Slatinsko vrsto je nedavno okrepil Dragiša Drobnjak, naši nasprotniki pa so po uvodnem spodrsljaju v Podčetrtku vpisali dve zmagi - nazadnje v Kopru proti Primorski, ki je sinoči ugnala Krko, ko je Tadej Ferme v zadnji sekundi zadel trojko za zmagi.
 

Našo ekipo od nedelje vodi Jurica Golemac, ki je pred lokalnim derbijem dejal naslednje: "To bo pomembna tekma za obe ekipi. V Šentjurju sem šele štiri dni, tako da bistvenih sprememb v naši igri še ne bo moč opaziti. V ekipi smo vzpostavili dobro vzdušje ter se natančno pripravili na tekmeca iz Rogaške Slatine. Pričakujem dobro tekmo, mi pa bomo naredili vse da zmagamo." 
 

Damjan Novaković, trener Rogaške: "Odhajamo na lokalni derbi v Šentjur. Domačini niso niti približno tako slabi kot kaže lestvica. S prihodom novega trenerja bodo vsekakor pridobili na agresivnosti in samozavesti. Mi bomo naredili vse, da se iz gostovanja vrnemo z novo zmago."
 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.