Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Napoved pred petkovo tekmo z Rogaško

objavljeno 27.10.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna bodo tekmo 4. kola Lige Nova KBM igrali že v petek, ko bodo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur ob 18.45 začeli srečanje z Rogaško. 
 

 
Slatinsko vrsto je nedavno okrepil Dragiša Drobnjak, naši nasprotniki pa so po uvodnem spodrsljaju v Podčetrtku vpisali dve zmagi - nazadnje v Kopru proti Primorski, ki je sinoči ugnala Krko, ko je Tadej Ferme v zadnji sekundi zadel trojko za zmagi.
 

Našo ekipo od nedelje vodi Jurica Golemac, ki je pred lokalnim derbijem dejal naslednje: "To bo pomembna tekma za obe ekipi. V Šentjurju sem šele štiri dni, tako da bistvenih sprememb v naši igri še ne bo moč opaziti. V ekipi smo vzpostavili dobro vzdušje ter se natančno pripravili na tekmeca iz Rogaške Slatine. Pričakujem dobro tekmo, mi pa bomo naredili vse da zmagamo." 
 

Damjan Novaković, trener Rogaške: "Odhajamo na lokalni derbi v Šentjur. Domačini niso niti približno tako slabi kot kaže lestvica. S prihodom novega trenerja bodo vsekakor pridobili na agresivnosti in samozavesti. Mi bomo naredili vse, da se iz gostovanja vrnemo z novo zmago."
 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.