Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo v Laškem

objavljeno 21.10.2016, kategorija: člani

V 3. kolu Lige Nova KBM bodo košarkarji Tajfuna v soboto, 22. oktobra, gostovali v Laškem. Tekma se bo v dvorani Tri lilije začela ob 19.00.

 

Aleš Pipan, trener Zlatoroga: "Pred nami je zelo pomembna tekma. Tajfun sezone ni začel najbolje, zato bodo njegovi košarkarji še bolj nevarni. Premore kvalitetne posameznike, ki bodo v Laškem želeli dokazati, da znajo igrati dobro košarko. A tudi mi imamo svoje načrte. Z dobro, zavzeto igro v obrambi ter s pametnim napadom bomo skušali streti odpor gostov. Verjamem, da bodo fantje na sobotni tekmi pokazali pravi obraz ter da bosta točki ostali doma."
 

Robi Ribežl, trener Tajfuna: "Tekma v Laškem ima velik pomen z motivacijskega stališča, saj gre za lokalni derbi. Domača ekipa je dobro uigrana in vodena. Vendar to ne pomeni, da gremo v Laško z belo zastavo. Odigrali bomo dobro, borbeno tekmo in če se bo vse odvijalo po naših željah ter bomo prikazali igro, ki jo v zadnjem tednu gojimo, tudi rezultat ne bo izostal. Povabil bi vse naše navijače, da nas pridejo spodbujat v čim večjem številu."

 


*foto: KK Zlatorog

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.