Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Napoved pred tekmo v Laškem

objavljeno 21.10.2016, kategorija: člani

V 3. kolu Lige Nova KBM bodo košarkarji Tajfuna v soboto, 22. oktobra, gostovali v Laškem. Tekma se bo v dvorani Tri lilije začela ob 19.00.

 

Aleš Pipan, trener Zlatoroga: "Pred nami je zelo pomembna tekma. Tajfun sezone ni začel najbolje, zato bodo njegovi košarkarji še bolj nevarni. Premore kvalitetne posameznike, ki bodo v Laškem želeli dokazati, da znajo igrati dobro košarko. A tudi mi imamo svoje načrte. Z dobro, zavzeto igro v obrambi ter s pametnim napadom bomo skušali streti odpor gostov. Verjamem, da bodo fantje na sobotni tekmi pokazali pravi obraz ter da bosta točki ostali doma."
 

Robi Ribežl, trener Tajfuna: "Tekma v Laškem ima velik pomen z motivacijskega stališča, saj gre za lokalni derbi. Domača ekipa je dobro uigrana in vodena. Vendar to ne pomeni, da gremo v Laško z belo zastavo. Odigrali bomo dobro, borbeno tekmo in če se bo vse odvijalo po naših željah ter bomo prikazali igro, ki jo v zadnjem tednu gojimo, tudi rezultat ne bo izostal. Povabil bi vse naše navijače, da nas pridejo spodbujat v čim večjem številu."

 


*foto: KK Zlatorog

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.