Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vabljeni na odprtje domače sezone

objavljeno 14.10.2016, kategorija: člani

V soboto, 15. 10., košarkarje Tajfuna čaka prva preizkušnja pred domačimi gledalci v novi sezoni.

 

V goste prihaja ekipa Primorske, ki se je preimenovala iz Lastovke in preselila v Koper in zamenjala ves igralski kader.

 

Tekma se bo začela ob 19.00.

 

Krešimir Bašić, trener Tajfuna: "Čaka nas drugačna tekma kot proti Heliosu. Verjamem, da pred domačo publiko ne bomo ponovili napak iz srečanja prvega kola. Imamo nekaj težav s poškodbami in boleznijo, vendar bomo naredili vse, da srečanje dobimo."

Aleksander Sekulić
, trener Primorske: "V drugem kolu lige Nova KBM nas čaka zahtevno gostovanje v dvorani Hruševec. Ne glede na dejstvo, da so pri Tajfunu dodobra prevetrili ekipo v primerjavi z minulo sezono, so sestavili zelo dobro moštvo. Imajo pet tujih igralcev od tega štiri Američane in prav oni so gonilna sila te ekipe. Pridružil se jim je tudi povratnik na slovenska košarkarska igrišča Mirza Sarajlija. Pričakujem zanimivo in borbeno srečanje."

 

Srečanje bodo po tradiciji podprli člani Pihalnega orkestra Šentjur, pozdravili pa bomo tudi ekipo Teniškega kluba Šentjur, ki je v konkurenci fantov do 14 let osvojila naslov državnih prvakov.

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.