Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vabljeni na mini olimpijado in druženje z navijači

objavljeno 8.9.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna se bodo jutri in v soboto pomešali med Šentjurčane, in sicer bodo sodelovali na mini olimpijadi in druženju z navijači.

 

V petek, 9. septembra, bo od 16.00 na stadionu v Športnem parku Šentjur tradicionalna mini olimpijada za otroke od 3. do 9. leta, ki jo pripravlja Športna zveza Šentjur. Na enem od poligonov bodo sodelovali tudi predstavniki našega kolektiva.

 

V soboto, 10. septembra, vabimo podpornike košarke, da pobliže spoznate naše fante. Srečanje bo od 13.00 naprej pri Bazen baru Bohorč, prav tako v okviru Športnega parka Šentjur.

 

Še pred tem se lahko udeležite tudi akcije Očedimo Šentjur, ki se začne ob 9.00, z zbirnima točkama na parkirišču za občinsko stavbo in pri OŠ Hruševec Šentjur. Ob 12.00 bo v prostorih gasilskega doma za udeležence pripravljena topla malica.

 

 

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.