Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Predstavljen projekt nove športne dvorane

objavljeno 26.8.2016, kategorija: splošno

Včeraj je bila v občinski sejni dvorani predstavljena idejna zasnova projekta Športne dvorane Šentjur, v kar bi se preimenovala obstoječa telovadnica hruševske šole po rekonstrukciji.

 

V tem trenutku o času, kdaj se bo to zgodilo, še ni moč govoriti, saj lokalna skupnost ne more računati na ustrezna sofinancerska sredstva. Vseeno se projekt pripravlja, v njem pa so upoštevane številne izkušnje, ki smo jih prispevali tudi iz našega kolektiva. 

 

Bodoča ŠDŠ bi imela povečano igralno površino, ki bi ustrezala mednarodnim standardom, podvojilo pa bi se tudi število mest za občinstvo. Dodani bi bili številni pomožni prostori, s katerimi bi bila lažja izvedba glavnih in podpornih aktivnosti, ne samo na tekmah oz. treningih, ampak tudi za druge potrebe v naši občini. Projekt še ni dokončen, tako da se lahko, glede na predloge, še spremeni.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.