Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Prvi obrisi ekipe za 17. prvoligaško sezono

objavljeno 1.8.2016, kategorija: člani

Po podpisu sodelovanja z novim trenerjem Krešimirjem Bašićem, se je začelo tudi delo s sestavljanjem ekipe za prihodnjo sezono.

 

V klubu ostaja dolgoletni kapetan in domačin Milan Sebič, ki naš dres nosi že od sezone 2003/04. Ostaja tudi drugi igralec po neprekinjenem šentjurskem stažu, Ivan Držić, ki je član našega kolektiva od sezone 2010/11. Z obema smo sklenili sodelovanje še za nadaljnji dve sezoni!

 

Kot prvi novinec je k Tajfunu pristopil center Žiga Fifolt. Gre za 211 cm visokega igralca, starega 23 let. Doslej je bil član reprezentanc do 18 in 20 let. V Sloveniji je doslej igral pri Krki, Grosuplju, Heliosu, Elektri in Slovanu. V dosedanji karieri pa je se je preizkusil tudi v Estoniji in Italiji. Tudi on je sklenil sodelovanje za dve sezoni.

 

Uprava se pogaja še z ostalimi kandidati.

 

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.