Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Predstavili novega trenerja

objavljeno 22.7.2016, kategorija: člani

Danes je uprava Košarkarskega kluba Tajfun predstavila novega glavnega trenerja članske ekipe. To je Krešimir Bašić, 40-letni Splitčan, z veliko mednarodnimi izkušnjami.

 

V dveh desetletjih se je nekdanji aktivni košarkar kot trener preizkusil tako v moški kot ženski košarki in deloval v različnih državah. Doslej je bil tako reprezentančni selektor kot državni prvak.

 

Podpisal je dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja. Letošnji cilj je uvrstitev v ligo za prvaka in na zaključni turnir pokalnega tekmovanja.

 

Od lanskega izkušenejšega igralskega kadra zagotovo ostajata kapetan Milan Sebič in Ivan Držić. Mnogi drugi košarkarji bodo kariero nadaljevali v finančno močnejših okoljih v Sloveniji oz. tujini.

 

 

*na sliki z leve: Krešimir Bašić in Dušan Debenak, član UO KK Tajfun

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.