Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Mihevc vzel slovo

objavljeno 8.6.2016, kategorija: člani

Naš glavni trener, Dejan Mihevc, po dveh sezonah zapušča naš kolektiv v katerem je z dvema osvojenima lovorikama pustil močno sled.

 

Seli se v Krko iz Novega mesta, ki je v pravkar minuli sezoni osvojila naslov pokalnih prvakov, bili pa so tudi prvi v ligi za prvaka. Želimo mu, da bo na Dolenjskem deloval uspešno in nadaljeval pozitiven vtis, ki sta ga doslej ustvarila predstavnika šentjurske košarke Stanko Sebič in Luka Lapornik.

 

Upravni odbor se bo na seji sestal v predvidoma v torek, ko bo morda že imenovan nov trener. Pri vsem skupaj dodajamo, da izpod Gorjancev o njihovi nameri našega kluba (znova!) niso obvestili, čeprav so vedeli, da ima trener še enoletno pogodbo, za novo sezono pa smo že začeli sestavljati kadrovski mozaik, sedaj pa bo aktualna rošada imela posledice tudi na tem področju.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.