Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Slovo od sezone s tradicionalnim piknikom

objavljeno 21.5.2016, kategorija: člani

Včeraj so se igralci, strokovno vodstvo, uprava in pripadniki podpornikov zbrali na turizmu Prah ob Slivniškem jezer, kjer so se na tradicionalnem posezonskem pikniku poslovili.

 

Prisotne je nagovor predsednik kluba in direktor generalnega pokrovitelja Iztok Špan. Predstavniki navijaške skupine Šentjurski vitezi so podali zavezo, da ostajajo s klubom še naprej.

Vsi igralci in štab so prejeli karikature avtorice Kvirine Martine Zupanc. Svoj okrogli jubilej pa je obenem praznoval igralec članske ekipe in trener mlajih selekcije Sebastjan Germek, ki mu ob tem izrekamo čestitke. Terell Parks je danes že poletel proti ZDA, Jacob Parker in Ceola Clark pa bosta danes še lahko raziskovala lepote Slovenije.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.