Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred drugo četrtfinalno tekmo

objavljeno 13.5.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna bodo v nedeljo, 15. maja, ob 18.00 z Unionom Olimpijo na domačem prizorišču odigrali drugo tekmo četrtfinala končnice Lige Nova KBM. 

Ljubljančani so prvo srečanje dobili za štiri točke, šentjurski košarkarji pa so odločeni, da še niso rekli zadnje. Vabljeni k polnoštevilni udeležbi v športno dvorano OŠ Hruševec Šentjur! 

Za to srečanje še veljajo sezonske vstopnice. Blagajna in dvorana bosta odprti uro pred tekmo.


Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Vem, da nas v Hruševcu čaka odlično vzdušje ter da nam bodo navijači dali dodatno energijo, ki jo potrebujemo. Tekmo bomo morali odigrati sproščeno in borbeno. Verjamem, da se lahko na koncu vsi skupaj veselimo."


Gašper Potočnik, trener Union Olimpije: "Zavedamo se, da nas v Šentjurju čaka zelo težka tekma. Tajfun je še enkrat več dokazal, da je dobra ekipa, ki je trenutno tudi zelo dobro pripravljena. Mi bomo morali popraviti napake, ki smo jih delali na prvi tekmi. Verjamem, da bomo naredili vse, da si že v Šentjurju priborimo napredovanje."

 

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.