Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred prvo četrtfinalno tekmo

objavljeno 10.5.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna bodo četrtfinalno serijo letošnje končnice začeli v četrtek, 12. maja, ko bodo gostovali pri Unionu Olimpiji. Tekma se bo v centru Stožice začela ob 20.00.

 

Gašper Potočnik, trener Union Olimpije: "V četrtek nas čaka prva tekma četrtfinala Lige Nova KBM, kjer vsi začenjamo iz ničle. Tajfun je neugoden nasprotnik, ki vse stavi na končnico lige. Prave tekme se začenjajo zdaj in pokazalo se bo iz kakšnega testa smo."
 
Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "O ekipi Union Olimpije ni potrebno izgubljati preveč besed. Gre za kvalitetno ekipo, ki je izjemno nevarna pri metih za tri točke. V Ligi Nova KBM smo proti njej dvakrat izgubili. Za nas je pomembno, da fantje dobro trenirajo, na zadnjih tekmah pa se je videlo, da se kot ekipa dvigujemo v naši pripravljenosti. Za četrtfinale bomo dobro pripravljeni."

 

Navijaška skupina Šentjurski vitezi vabi k ogledu tekme z avtobusnim prevozom (odhod ob 18.00 z AP Šentjur). Informacije: 040 870 570 (Ivan).

 

Druga tekma bo v Šentjurju v nedeljo, 15. maja, ob 18.00. Predprodaja preko spleta se bo začela v četrtek. 

 

Morebitna tretja tekma bo v torek, 17. maja, znova v Ljubljani.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.