Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Na obisku v proizvodnji Tajfuna

objavljeno 10.5.2016, kategorija: člani

Prvo moštvo Tajfuna se je v luči četrtfinala končnice podalo na obisk h generalnemu pokrovitelju Tajfun d.o.o. na Planino pri Sevnici.

 
Tam so si ogledali proizvodnjo, ki so jo od začetne faze do končnega izdelka predstavili sodelavci podjetja, ki je bilo ustanovljeno leta 1967.

 

Pot jih je tako vodila od laserskega razreza in krivljenja, robotskega varjenja, linije barvarne in peskanja, montažne linije RCA, vitla in visečega dvigala, logistike, pranje hidravličnih blokov in mehanske obdelave (struženje, rezkanje, razrez).

 

Na koncu so se lahko preizkusili na simulatorju, kjer so v kabini z okulus očali s Tajfunovim dvigalom DOT 50K nalagali hlodovino na nakladalno rampo RN 5000. Če želite se lahko tudi vi preizkusite v isti igri preko spleta na http://dot-simulator.tajfun.com/.

 

V grajski kašči jih je ob prisotnosti predstavnikov navijačev na koncu nagovoril še direktor podjetja in predsednik kluba, Iztok Špan.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.