Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Napoved pred gostovanjem v Domžalah

objavljeno 26.4.2016, kategorija: člani

V tekmi 8. kola Lige Nova KBM za prvaka se bodo šentjurski košarkarji odpravili ob Kamniško Bistrico. Tekma v Domžalah bo v sredo, 27. aprila, ob 20.00

 

Izjavi trenerjev

Jakša Vulić, trener Helios Sunsev: "Ekipa Tajfuna je zagotovo bolj kvalitetna kot to kaže njeno mesto na lestvici. Čaka nas zelo težka tekma. Na zadnjem srečanju proti Union Olimpiji so Šentjurčani pokazali, da so dobro pripravljeni. Mi imamo še vedno težave s poškodbami, ki so naša stalnica v zadnjem obdobju. Na domačem igrišču igramo precej bolje. Pričakujem, da bodo fantje tekmo odigrali po najboljših močeh."

Dejan Mihevc
, trener Tajfuna: "Helios Sunsi so ekipa, ki še posebej dobro igra doma. V svojih vrstah ima nekaj posameznikov, ki imajo izjemne individualne odlike in lahko sami odločijo srečanje. Za nas je pomembno, da prikazano igro iz prvega polčasa proti Union Olimpiji prenesemo tudi na to srečanje ter da na ta način stopnjujemo našo pripravljenost."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.