Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Ob Šentjurjevem z zmaji

objavljeno 22.4.2016, kategorija: člani

V 7. kolu Lige Nova KBM za prvaka bo Tajfun gostil Union Olimpijo. Tekma se bo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur začela ob 18.00.

 


Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Union Olimpija je v zadnjem času zelo suverena in samozavestna. Ljubljančani so bili na zadnjih zelo razpoloženi, saj so presegli 100 točk. Mi se moramo ozirati na svojo igro, biti celo tekmo osredotočeni in omejiti nihanja. Pomembno bo, da se tekmecem zoperstavimo čvrsto, borbeno in samozavestno. Znova moramo začeti uživati v košarki."

 

Gašper Potočnik, trener Union Olimpije: "Tajfun je zelo neugoden nasprotnik. Ne glede na poraze v Ligi Nova KBM za prvaka, je nasprotnik, ki lahko preseneti v vsakem trenutku. Na tekmi moramo biti maksimalno osredotočeni na igro in naloge, ki se jih bomo dogovorili. Gostovanje v Šentjurju je zagotovo eno najbolj vročih v Sloveniji, zato moramo biti popolnoma pripravljeni v kolikor želimo računati na zmago, ki je za nas zelo pomembna."

 

Srečanje si bo ogledal tudi Ronnie Nunn, ki je bil od leta 2008 do leta 2011 direktor razvoja NBA sojenja v ligi NBA, zadnja leta pa je predavatelj za FIBA Europe in Evroligo na področju sojenja.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.