Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo s Krko

objavljeno 15.4.2016, kategorija: člani

Ekipa Tajfuna se bo v soboto, 16. aprila, v okviru 6. kola Lige Nova KBM za prvaka pomerila s Krko iz Novega mesta. Tekma se bo v hruševski dvorani začela ob 20.00.

 

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Krka je ekipa, ki ima najbolj zapolnjene vse igralne pozicije in je ena glavnih favoritinj za osvojitev naslova državnega prvaka. Na zadnjih medsebojnih tekmah nas je premagala, v zadnjem kolu Lige Nova KBM pa doživela poraz, zato bo na sobotnem srečanju v rahli prednosti. Verjamem, da smo tudi mi sposobni priti do zmage. Naredili bomo vse, da presenetimo novomeško ekipo ter dosežemo prvo zmago v Ligi za prvaka."

 

Vladimir Anzulović, trener Krke: "Sezona Lige Nova KBM je zelo izenačena in prav vsako moštvo išče priložnost za zmago na vsaki tekmi. Naša želja je, da na gostovanju v Šentjurju popravimo slab vtis s tekme proti Union Olimpiji."

 

Na tekmi bomo znova podelili par vstopnic za prireditev Šentrock, ki bo v okviru Šentjurjevega v petek, 22. aprila. V dvorani bo tudi predprodaja za omenjeno prireditev.

 

Domače podpornice in podpornike pozivamo, da nadenejo kaj rdečega :) Znova bodo namreč deležni pozornosti s strani našega generalnega pokrovitelja.

 

Preko našega Facebook profila bomo jutri podelili nagradni vikend z vozilom znamke Audi A3 našega partnerja Avtohiše A2S, Celje.

 

V preddverju dvorane bo moč kupiti priboljške iz klubske trgovine, na hodnikih pa bodo izobešene karikature naših fantov, nastale izpod spretnih rok Kvirine Martine Zupanc.

 

Zbor navijaške skupine Šentjurski vitezi je ob 19.15.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.