Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V sredo derbi s podprvaki

objavljeno 12.4.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna se bodo v sredo, 13. aprila, merili še z zadnjo slovensko ekipo, s katero se v tej sezoni uradno še niso. 

 

V Športni dvorani Hruševec Šentjur se bo tekma z Rogaško začela ob 19.00, zaradi pričakovane zapolnjene kapacitete objekta pa vas naprošamo za pravočasen prihod.

 

 

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Rogaška je ena najboljših napadalnih ekip Lige nova KBM. Še posebej je nevarna pri metih za tri točke ter pri skoku v napadu, kjer njeni trije najvišji košarkarji v povprečju ujamejo osem žog. Mi bomo tudi tokrat nastopili v nepopolni postavi, saj se je na zadnji tekmi znova poškodoval Ceola Clark, ki ima počeno kost v palcu. V zadnjem obdobju smo sicer dobro trenirali, tako da smo na srečanje dobro pripravljeni. Verjamem, da bo dvorana na lokalnem derbiju polna do zadnjega kotička."
Damjan Novaković, trener Rogaške: "Na najbližje gostovanje potujemo v kompletni zasedbi. Naša želja je, da se v Rogaško Slatino vrnemo neporaženi. V sredo pričakujem izenačeno tekmo, na kateri bo odločal nivo prikazane energije in trezne glave. Edino, kar zagotovo vemo je, da bo dvorano polna."

 

Na tekmi bomo podelili tudi par vstopnic za prireditev Šentrock, ki bo v okviru Šentjurjevega v petek, 22. aprila.

 

Prav tako bodo jutri pri našem partnerju, Radiu Štajerski val, podelili nekaj vstopnic.

Domače podpornice in podpornike pozivamo, da nadenejo kaj rdečega :) Deležni bodo pozornosti s strani našega generalnega pokrovitelja.

 

 

Dodajmo, da pri klubu skušamo poškodovanemu Clarku čimbolj pomagati, da se bo lahko čimprej vrnil na igrišča. Med drugim obiskuje fizioterapijo Čebokelj v Celju in hiperbarično kisikovo komoro v Vojniku.

 

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.