Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Napoved pred tekmo v Laškem

objavljeno 1.4.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna bodo v 4. kolu lige Nova KBM za prvaka gostovali v bližnjem Laškem. Tekma bo v dvorani Tri lilije v soboto, 2. aprila, ob 19.00.

 

Izjavi trenerjev

 

Aleš Pipan, trener Zlatoroga: "Pred nami je pomembna tekma z nasprotnikom, ki je najbolje začel Ligo Nova KBM za prvaka. Tajfun je dobra ekipa, z dobrimi posameznimi igralci, ki poznajo svojo vlogo na zasedenih pozicijah. Morali bomo biti čvrsti v obrambi ter dobri v skokih pod obema košema. Seveda je naš cilj premagati favoriziranega nasprotnika."
 

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Zlatorog ima zelo izkušeno ekipo, s posamezniki, ki lahko s svojo individualno kvaliteto sami odločijo srečanje. Laščani so zelo nevarni pri metu z razdalje, saj lahko skoraj vsak izmed njih zadane za tri točke. Kljub temu, da mi ne bomo nastopili v polni postavi, bomo naredili vse, da dosežemo prvo zmago v Ligi Nova KBM za prvaka."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.