Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo v Laškem

objavljeno 1.4.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna bodo v 4. kolu lige Nova KBM za prvaka gostovali v bližnjem Laškem. Tekma bo v dvorani Tri lilije v soboto, 2. aprila, ob 19.00.

 

Izjavi trenerjev

 

Aleš Pipan, trener Zlatoroga: "Pred nami je pomembna tekma z nasprotnikom, ki je najbolje začel Ligo Nova KBM za prvaka. Tajfun je dobra ekipa, z dobrimi posameznimi igralci, ki poznajo svojo vlogo na zasedenih pozicijah. Morali bomo biti čvrsti v obrambi ter dobri v skokih pod obema košema. Seveda je naš cilj premagati favoriziranega nasprotnika."
 

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Zlatorog ima zelo izkušeno ekipo, s posamezniki, ki lahko s svojo individualno kvaliteto sami odločijo srečanje. Laščani so zelo nevarni pri metu z razdalje, saj lahko skoraj vsak izmed njih zadane za tri točke. Kljub temu, da mi ne bomo nastopili v polni postavi, bomo naredili vse, da dosežemo prvo zmago v Ligi Nova KBM za prvaka."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.