Pokal Spar

KK Terme Olimia Podčetrtek

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo z barvarji

objavljeno 25.3.2016, kategorija: člani

V 3. kolu Lige Nova KBM za prvaka, kot se sedaj imenuje to tekmovanje, bo Tajfun igral prvo domače srečanje, ki bo obenem prva domača tekma po 304 dneh! V goste prihaja domžalska zasedba Helios Suns, kjer igra naš lanski igralec Đorđe Lelić, ki je veliko prispeval k naslovu državnih prvakov. Hruševski dogodek se bo začel ob 19.00.


Izjavi trenerjev

 

Dejan Mihevc, trener KK Tajfun: "Tako kot vse tekme v Ligi Nova KBM za prvaka tudi sobotna zelo težka. Helios je z zmago v pokalu Sixt Alpe Adria in z uspehom proti Krki dokazal, da gre za kvalitetno moštvo. Upam, da bo na tekmi dvorana polna ter da nas pričaka odlično vzdušje. Mi se bomo zagotovo potrudili, da naših navijačev ne razočaramo."
 
Jakša Vulić
, trener KK Helios Suns: "Mi smo še vedno v isti postavi, kot smo nastopili proti Krki, se pa na srečanje podajamo z več samozavesti, ki nam jo je dala tista tekma. Tajfun je na domačem parketu favorit in zagotovo se bo po dveh porazih na začetku Lige Nova KBM za prvaka domačim igralcem skušal odkupiti. Želim si, da bi mi odigrali najbolje kot lahko v tem trenutku. Videli bomo, kako se bo srečanje razpletlo."

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.