Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Najava tekme v Ljubljani

objavljeno 22.3.2016, kategorija: člani

V sredo, 23. marca, je na vrsti 2. kolo lige za prvaka. Tajfun bo gotoval pri Unionu Olimpiji. Tekma se bo v dvorani Stožice začela ob 19.00.

 

Gašper Potočnik, trener Union Olimpije: "Na prvi tekmi slovenske lige za prvaka se je pokazalo, da bo na vsaki tekmi potekala borba na nož. Prva tekma z Zlatorogom je bila potrditev dejstva, da moramo, če želimo do zmag v slovenski ligi za prvaka, igrati na nož vsako tekmo, predvsem maksimalno motivirano ter vse individualne interese podrediti kolektivu. Zavedati se moramo svojih nalog in vlog v ekipi. Zgolj na tak način lahko računamo na pozitiven rezultat. Če temu ne bo tako, se nam ne piše nič dobrega. Verjamem, da so fantje razumeli nekatere stvari in, da bomo že proti Tajfunu pokazali dobro igro, ki mora biti osnova za uspeh. Že večkrat smo pokazali, da lahko igramo dobro košarko in verjamem, da lahko to ponovimo."

 
Dejan Mihevc
, trener Tajfuna: "Union Olimpija je dobra ekipa, ki še posebej dobro igra v domači dvorani. Premagala je že kar nekaj vrhunskih ekip, zato nas zagotovo čaka še eno težko gostovanje. Dodatno nam delo otežuje še ne najboljše zdravstveno stanje, ki se je po tekmi s Krko še poslabšalo. Verjamem, da bomo v Ljubljani nastopili neobremenjeni, znali stopiti skupaj in poskusili presenetiti."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.