Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred sklepno ABA-tekmo

objavljeno 6.3.2016, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna končujejo s sodelovanjem v ligi ABA. Zadnja tekma bo odigrana v ponedeljek, 7. marca, ob 18.00 v matični dvorani OŠ Hruševec Šentjur, kajti vodstvo lige je zaradi zagotavljanja regularnosti tekmovanja določilo enoten termin za pet srečanj, celjski Golovec pa je zaseden.

 

Dejan Mihevc, trener KK Tajfun: »Za nas tekma rezultatsko sicer ni pomembna, a bomo naredili vse, da na naši res pravi domači tekmi zmagamo. Zavedamo se, da bo to vse prej kot lahko, saj imamo kar nekaj zdravstvenih problemov v ekipi in še ne vemo, kdo sploh bo lahko igral. Igokea je zelo izkušena ekipa, ki je povsem spremenjena v primerjavi z našo prvo tekmo, saj ima kar 5 novih igralcev, Želimo si, da bi skupaj z našimi navijači v Hruševcu naredili odlično vzdušje in da bo ta tekma nekakšen uvod v državno prvenstvo.

Stanko Sebič, igralec KK Tajfun: »Čaka nas zadnja tekma v ligi Aba in to v domači dvorani v Hruševcu. Igokea je neugoden nasprotnik, ki se bo gotovo želel oddolžiti za domači poraz. Mi bomo kljub zdravstvenim težavam dali vse od sebe, da do tega ne pride in da se bomo skupaj z našimi zvestimi navijači na koncu veselili zmage.«

Z virozo so v zadnjem tednu imeli težave: Tomaž Bolčina, Domen Bratož, Ceola Clark, Jake Parker in Aleksandar Ponjavić, roko pa si je poškodoval Ivan Držić.

 

To bo obenem zadnja tekma našega igralca, domačina, Stanka Sebiča.

 

Po tekmi bo v okviru obvezne novinarske konference predstavnik kluba podal videnje na sodelovanje v ligi ABA.

V avli dvorane bodo na razpologo izdelki iz naše navijaške trgovine.

 

Povezava k informacijam o cenah vstopnic

 

 

Oglejte si tudi prispevek v oddaji Tretji polčas na TV Celje, kjer je član UO, Dušan Debenak, predstavil aktualno stanje v klubu. Vsebina se začne na 23'00'':

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.