Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred polfinalno pokalno tekmo

objavljeno 18.2.2016, kategorija: člani

Pred košarkarji Tajfuna je nova udeležba v polfinalu Pokala Spar. Tako kot lani se bodo za preboj v finale pomerili z branilci naslova, novomeško Krko. Tekma bo v petek, 19. 2., ob 18:15 v ljubljanskem Tivoliju. 

 

Povezava k informacijam o vstopniicah (klik!)

 

Izjavi obeh trenerjev
 
Dejan Mihevc
, trener Tajfuna: "Pokal Spar se igra, da ga osvojiš in tako željo imamo vsi. S četrtfinalom smo lahko zadovoljni, predvsem s prvo tekmo, na kateri smo opravili 90 % posla, medtem, ko smo drugo, kljub porazu, kontrolirano pripeljali do konca. S Krko smo odigrali že veliko dobrih tekem in vse so pokazale, da lahko pričajemo zanimivo in težko tekmo, po kateri upam, da bo izid drugačen, kot lani."

  
Vladimir Anzulović
, trener Krke: "Pokal Spar je posebno tekmovanje, polno presenečenj, kar se je letos že videlo. Tekma proti Tajfunu je za nas velik motiv, pokalno tekmovanja pa za klub predstavlja poseben izziv. Imam veliko spoštovanje do rezultatov šentjurskega kluba in pričakujem odprto tekmo ter upam na dobro dnevno formo ter naše veselje."

 

Podpornike vabimo k čimbolj številčni udeležbi!

 

Organiziran odhod v Ljubljano pripravlja navijaška skupina Šentjurski vitezi. Odhod avtobusa je predviden ob 16:00 (popravek ure odhoda!). Rezervacije sprejema Ivan Zupanc - Ičo na 040 870 570.

 

V primeru zmage bo finale v isti dvorani v nedeljo, 21. 2., ob 18:00, in sicer proti zmagovalcu para Zlatorog : Lastovka.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.