Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Dvakrat v dveh dneh s Šenčurjani

objavljeno 16.2.2016, kategorija: člani

V okviru četrtfinala Pokala Spar se bodo košarkarji Tajfuna v roku 24 ur dvakrat merili s KK Šenčur Gorenjska gradbena družba.

V torek, 16. februarja, bo ob 20.00 tekma v Šenčurju. 

 

Izjava trenerja Dejana Mihevca pred prvo tekmo: "Pred nami je sklop pokalnih tekem, kjer se najprej odpravljamo na gostovanje v Šenčur, kjer imajo zelo izkušeno ekipo. Pred začetkom sezone so se močno okrepili, imajo pa tudi visoke ambicije, kar kažejo z odličnimi predstavami v državnem prvenstvu. V pokalnem tekmovanju so vedno bili še posebej motivirani in so se v zadnjih letih redno uvrščali na zaključne turnirje. Pred nami je tako težko in zanimivo srečanje."

 

Povratno srečanje bo na vrsti že v sredo, 17. 2., in sicer ob 18.00 v šentjurskem Hruševcu.

 

Vabljeni na prvo domačo tekmo v hruševski dvorani po osvojitvi naslova državnih prvakov!

Med odmori bodo nastopile članice plesne skupine Connexion celjskega Plesnega vala.

Na razpolago bodo tudi izdelki iz naše osvežene navijaške trgovine.

Preko spleta in na prodajnih mestih našega partnerja Mojekarte.si (servici Petrol in OMV, večji Mercator centri, ...) je moč kupiti vstopnice v predprodaji. Izkoristite lahko tudi dodatno promocijsko kodo, ki se glasi radimamtajfun (napisano skupaj in z malimi črkami!), ki prinese dodatna 2 € popusta za odrasle in 1 € za otroke. Časovna omejitev za predprodajne cene je dan pred tekmo, za redne cene pa na dan tekme.

Povezava k spletni prodaji: http://kksentjur.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.html

V predprodaji je tudi paket vstopnic za tekme v športni dvorani Hruševec, ki vključuje pokalno tekmo, tekme v ligi za prvaka in četrtfinalno tekmo končnice. V tem primeru veljajo redne cene paketov.

Povezava k informacijam o cenah vstopnic: http://kksentjur.net/navijaci.php?p=vstopnice

 

Zmagovalec v skupnem seštevku se bo v polfinalu pomeril z zmagovalcem para Helios Suns/Krka. Tekma bo v petek, 19. 2., ob 18:15 v ljubljanskem Tivoliju.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.