Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Najava tekme s partizanovci

objavljeno 12.2.2016, kategorija: člani

V soboto, 13. 2. 2016, bo ob 17.00 v celjskem Golovcu edina domača tekma Tajfuna v ligi ABA v februarju. V goste prihaja beograjski KK Partizan NIS.

 
Dejan Mihevc
, trener KK Tajfun: »Trenutno je Partizan ena bolj vročih ekip v ligi, če že ne kar najbolj vroča. V primerjavi z začetkom leta se je ekipa močno spremenila, največji preskok pa so naredili s prihodom trenerja Đikića, ki je še enkrat več dokazal iz kakšnega testa je. Kljub temu, da trenutna situacija na lestvici za nas ni nič kaj ugodna, se mi ne predajamo in bomo naredili vse, da se to spremeni. Tekmo že komaj čakamo in se veselimo, da bomo po dolgem času spet igrali pred našimi navijači, ki so nam letos vedno pripravili odlično vzdušje.«

 

V sodelovanju s podjetjem A2S bo nekdo od obiskovalcev prejel bon za uporabo vozila Wolkswagen Golf Sportsvan za en vikend. Izžreban bo med kupci naše navijaške trgovine, ki bo na razpolago pred in med srečanjem.


Med odmori bodo nastopile članice Plesnega vala Celje - plesna skupina Connexion.

 

Preko spleta in na prodajnih mestih našega partnerja Mojekarte.si je moč kupiti vstopnice za obe februarski domači tekmi, in sicer s KK Partizan NIS v okviru lige ABA in s KK Šenčur GGD v okviru pokala Spar.

 

Izkoristite lahko tudi dodatno promocijsko kodo, ki se glasi radimamtajfun (napisano skupaj in z malimi črkami!), ki prinese dodatna 2 € popusta za odrasle in 1 € za otroke. Časovna omejitev za predprodajne cene je dan pred tekmo, za redne cene pa na dan tekme.

 

Povezava k spletni prodaji

 

V predprodaji je tudi paket vstopnic za tekme v športni dvorani Hruševec, ki vključuje pokalno tekmo, tekme v ligi za prvaka in četrtfinalno tekmo končnice. V tem primeru veljajo redne cene paketov.

 

Povezava k informacijam o cenah vstopnic

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.