Liga Nova KBM

KD Ilirija

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

S prednovoletnega druženja vseh selekcij in prijateljev kluba

objavljeno 24.12.2015, kategorija: mlajše selekcije

Včeraj je minilo 210 dni od osvojitve naslova državnih prvakov, v Hruševcu pa je bilo končno znova zelo živahno. Na prednovoletnem druženju so se zbrale vse selekcije, udeleženci šol košarke in prijatelji našega kolektiva.

 
Na tekmi selekcij do 17 in 19 let je bil za najbolj borbenega izbran Tilen Gradič. Na prvi tekmi do 11 let je bil najbolj borben Luka Gunzek, na drugi pa Maj Dolinšek. Na tekmi do 13 let je bil najbolj borben Miha Naprudnik.

V igri izločanja je bil najbolj uspešen Nejc Naprudnik, v izzivu spretnosti je bil najhitrejši Luka Verhovšek, v igri treh položajev je bila najboljša trojica Tomaž Bolčina, Luka Knez in Luka Verhovšek. V metih trojk je bil najboljši Gašper Škoberne, ki ga je v velikem finalu porazil Jacob Parker.
Najmlajši košarkarji so se predstavili v posebni plesno-košarkarski koreografiji, zaigral pa je tudi klubski ansambel.

Na koncu so revialno tekmo odigrali še predstavniki uprave, pokroviteljev in navijačev. Igralci članske ekipe so vseskozi sodelovali pri izvajanju različnih aktivnosti, v živo pa so preizkusili tudi nekaj pripomočkov našega tehničnega sponzorja.

V zabavnem programu so nastopili Špela Jezovšek in Junior Akt, plesna skupina Connexion, Okrogli muzikantje in Božiček. Vseskozi se je trudil tudi Tajfunko.


V okviru humanitarne akcije Občinske zveze prijateljev mladine Šentjur "Skupaj smo odlična ekipa - tudi kadar pomagamo" smo za socialno ogrožene družine v naših krajih zbrali tudi nekaj škatel obstojne hrane in pripomočkov za osebno nego.

Najlepša hvala vsem za sodelovanje in srečno 2016!


Povezava k fotogaleriji (klik!)

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.