Pokal Spar

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred edino tekmo v BIH

objavljeno 5.12.2015, kategorija: člani

V zadnji tekmi prve polovice tekmovanja se bodo košarkarji Tajfuna v Laktaših pri Banja Luki pomerili z Igokeo. Tekma se bo začela v soboto 5. 12. 2015, ob 17.00. V Bosno in Hercegovino ni odpotoval Ceola Clark III.

 
Izjavi


Dejan Mihevc
, trener KK Tajfun: "Tako sestavljena ekipa, kot je ekipa Igokee, ima lahko samo visoke ambicije. Na eni strani premorejo veliko širine, na drugi strani pa nekaj izvrstnih posameznikov. Pred nami je tako težko gostovanje, a verjamem, da se lahko z borbeno igro, kolektivno obrambo in pametno igro v napadu tudi mi iz Laktašev vrnemo z zmago."

 

Domen Bratož: "Na zahtevnem gostovanju moramo zaustaviti pick and roll igro in met za tri točke Igokee. Če želimo biti uspešni in slaviti prvo zmago, moramo biti osredotočeni na svojo igro skozi vso tekmo."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.