Pokal Spar

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo s Pipanovim MZT-jem

objavljeno 28.11.2015, kategorija: člani

V tekmi 12. kola lige ABA, ki bo v Golovcu v nedeljo, 29. 11. 2015 ob 17.00, košarkarji Tajfuna pričakujejo makedonske prvake KK MZT Skopje Aerodrom, ki jih vodi celjski trener Aleš Pipan.


Izjavi

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Pred nami je zelo zanimivo srečanje, saj nam v goste prihaja večkratni makedonski državni prvak. Gre za izkušeno in dobro sestavljeno ekipo, katere potencial je zagotovo borba za vrh lige ABA. Veseli me, da igramo zopet doma, saj nam je prav v užitek in veselje nastopiti pred našimi zvestimi navijači, ki nam vedno pripravijo odlično vzdušje, za kar se jim ob tej priliki tudi zahvaljujem."


Sandi Čebular
, igralec Tajfuna: "Ekipa iz Skopja je zelo izkušena in zelo dobro vodena, tako da nas čaka trd obračun. Mi moramo igrati svojo igro, predvsem pa dobro obrambo. Računamo seveda tudi na podporo naših zvestih navijačev.

 


Nekdo izmed obiskovalcev bo lahko z nekaj sreče in spretnosti prišel do vikend paketa z vozilom našega partnerja Avtocenter A2S Celje, in sicer Volkswagen Passat!

Podarili bomo tudi tri vstopnice za sejem sLOVEerotika, ki bo med 11. in 13. decembrom v Celju

 

Tekmo bodo popestrile plesalke Plesnega vala - plesna skupina Connexion.

 

Gostje na naši tekmi bodo učenci OŠ Planina pri Sevnici.

 


Izognite se gneči na blagajni
, saj je vstopnice preko našega partnerja www.mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …). ZA TEKMI Z MZT IN BAKKEN BEARS JE V VELJAVI DODATNA PROMOCIJSKA KODA ZA 2 EUR POPUSTA, KI SE GLASI: "popust-2".

Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec).

 

Imetniki odraslih vstopnic za tekmo s KK MZT Skopje Aerodrom bodo lahko v sredo na tekmo z Bakken Bears - Official vstopili BREZPLAČNO.

 

Prav tako imetnikom vstopnic za odrasle za rokometno ligo prvakov med RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO in THW Kiel omogočamo 2 EUR popusta na blagajni (do 30 minut pred tekmo)!

 

VSE PODROBNOSTI O VSTOPNICAH na http://www.kksentjur.net/navijaci.php?p=vstopnice

- Glede na datum nakupa so na voljo vstopnice po predprodajni, na dan tekme pa po redni ceni.

- Glede na starost so na razpolago vstopnice za odrasle in otroke* (rojeni leta 2000 in kasneje).

- Cene se razlikujejo tudi glede na kategorijo sedeža: TOP VIP tribuna, Golovec stoli (rdeči sektor, bližje igrišču), Golovec klopi (modri sektor).

 

Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net).

 

POPUSTI NA BLAGAJNI (omogočamo do pol ure pred začetkom tekme!):

- Imetniki Tuš klub kartice lahko uveljavijo 15 % popusta.

- Imetniki veljavnih izkaznic ZKTS (Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije) in ZKSS (Združenje košarkarskih sodnikov Slovenije) lahko uveljavijo 50 % popust.

- Vsem, ki na dan tekme slavijo rojstni dan, omogočamo brezplačen ogled tekme, enemu spremljevalcu/-ki pa popust po modelu kolikor let toliko popusta.

 

 

I. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME

Število v oklepaju pomeni ceno na dan tekme na blagajni!

 

A) Golovec (ABA in FIBA): najmanj 16 tekem

Modri sektor (klopi): odrasli 6 € (8 €); otroci 3 € (5 €)

Rdeči sektor (stoli): odrasli 8 € (10 €), otroci 6 € (4 €)

 

II. VIP VSTOPNICE V DVORANI GOLOVEC

Sezonska: 288 €; posamezna tekma: 18 €. Vstopnica vključuje pogostitev. Ob namenitvi dohodnine priznamo 10 % popusta, vendar ob predhodnem zanimanju na info@kksentjur.net.

 

* Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2000 in kasneje. Za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni.

** Spremljevalci invalidov na vozičkih so oproščeni vstopnine.

*** Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti.

**** Termini v FIBA Europe Cupu so znani, v ligi ABA pa se zaradi TV prenosov natančen termin določi okvirno 14 dni pred tekmo.

***** Cenik velja od 12. 10. 2015 naprej.

 

ZAPIŠITE SI TUDI DATUME PRIHODNJIH DOMAČIH TEKEM TAJFUNA!

2.12. - Tajfun : Bakken Bears (sre., 17.00 - ABA)

19.12. - Tajfun : Cibona (sob., 19.00 - ABA)

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.