Pokal Spar

Bistrica

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo pri črno-belih

objavljeno 19.11.2015, kategorija: člani

Ekspresni ritem tekem košarkarjev Tajfuna se nadaljuje. Manj kot 48 ur po srečanju na Češkem je na vrsti novo gostovanje v beograjskem Pionirju. Tekma s KK Partizan NIS je na sporedu v petek, 20. 11. 2015, ob 17.00.

Izjava

 

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Partizan je imel pred sezono imel kar nekaj težav, med drugim tudi glede sestave ekipe. V zadnjem času so očitno te težave uredili in ekipo močno pojačali. Njihova kvaliteta je gotovo večja, kot kaže položaj na lestvici. Igrati proti ekipi s takšno tradicijo in takšnim ugledom je za naš še dodaten motiv."

 

Tomaž Bolčina, igralec Tajfuna: "Ne glede na to, da že po dveh ponovno igramo, smo pripravljeni, da damo vse od sebe in poskusimo presenetiti renomiranega nasprotnika na njegovem terenu. Z igralci se tekme veselimo, saj proti Partizanu NIS ne igraš vsak dan."


Najava na spletnem mestu Partizana (v srbskem jeziku, latinica)

Najava lige ABA (v angleščini)

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.